Traprenovatie PVC

De PVC strong traprenovatie is van een uitzonderlijke klasse. Onderhoudsvrij en fluisterstil. Extreem slijtvaste PVC (klasse 34) verlijmd op 9 mm MDF en gevormd tot een overzettrede zonder naden of profielen.  Slijtklasse 34 en antislip klasse 9 - 10 bepalen voor u de veiligheid en levensduur van deze traprenovatie in PVC. De voorgevormde overzettreden zijn z.g. dubbeltreden van 66 cm diep met aan iedere kant een neus zodat er altijd 2 treden uit deze dubbeltrede gezaagd kunnen worden.

Is uw keuze gevallen op een traprenovatie van PVC Strong?        Kies dan hieronder het MODEL van uw trap, recht, kwart-draai of halve-draai.

 

Vanaf € 765,00

Rechte trap

Vanaf € 855,00

Kwart draai

Vanaf € 927,00

Halve draai

Contact

Reus Maatinterieurs
Oosterwijzend 44/c, 1616LD Hoogkarspel

0228 769030

Openingstijden

Werkplaats en Magazijn is geopend op afspraak  voor afhalen, ruilen of retourneren. Voor gratis advies en inmeten maken wij graag een afspraak bij u thuis.

Laatste nieuws

PVC traprenovatie

Nieuw bij Casca-traprenovatie is het super sterke model PVC Strong.  Zoals de naam al voorspelt is dit een van de sterkste PVC soorten. Met een slijtlaag van 0,7 mm onderscheidt  dit product zich van andere merken met een lange levensduur en een stroef oppervlak. Fraaie houtdecors met poriën synchroon structuur en moderne beton kleuren.

Nog even geduld svp. de producten worden nu voorbereid en zsm aan de webshop toegevoegd.

Lees meer

Traprenovatie prijzen

 

DE PRIJS VAN EEN COMPLETE TRAPRENOVATIE IS EENVOUDIG SAMEN TE STELLEN.  Met een paar klikken ziet u de kostprijs voor de traprenovatie die u verkiest.

      Tel eerst alle treden en meet de langste lengte van iedere trede. 

Ga daarna als volgt te werk en vindt alle traprenovatie prijzen:

Lees meer
logo1
logo2
logo3
logo4
logo5
logo6
logo7
logo8
logo9
logo10