Informatie en Techniek

PVC traprenovatie

Nieuw bij Casca-traprenovatie is het super sterke model PVC Strong.  Zoals de naam al voorspelt is dit een van de sterkste PVC soorten. Met een slijtlaag van 0,7 mm onderscheidt  dit product zich van andere merken met een lange levensduur en een stroef oppervlak. Fraaie houtdecors met poriën synchroon structuur en moderne beton kleuren.

Nog even geduld svp. de producten worden nu voorbereid en zsm aan de webshop toegevoegd.

Lees meer

Traprenovatie prijzen

 

DE PRIJS VAN EEN COMPLETE TRAPRENOVATIE IS EENVOUDIG SAMEN TE STELLEN.  Met een paar klikken ziet u de kostprijs voor de traprenovatie die u verkiest.

      Tel eerst alle treden en meet de langste lengte van iedere trede. 

Ga daarna als volgt te werk en vindt alle traprenovatie prijzen:

Lees meer

Kwaliteit van overzettreden


TRAPRENOVATIE PRIJZEN ZIJN AFHANKELIJK VAN DE MATERIALEN EN DE VAKBEKWAAMHEID VAN DE MONTEUR.
Alleen al het verschil in laminaat is van cruciaal belang. Overzettreden zijn kwetsbaar op de rand van het loopvlak en CPL of HPL maken het verschil. Alle laminaat overzettreden van Casca-traprenovatie hebben een HPL toplaag. Merken als MexStair en Gold bezitten deze HPL laminaat.

 

Om een duidelijk beeld te krijgen van het verschil in HPL en CPL hebben wij van beiden een hoekje weggeschuurd. U kunt nu duidelijk zien dat HPL uit meer lagen bestaat De harde donkerbruine laag is een dikke laag kusthars Melamine. Deze extra laag verbeterd de stootvastheid en levensduur enorm.  Alleen overzettreden met deze HPL toplaag kunnen een garantie van 20 jaar afgeven.

 

 

HPL laminaat

 

  

 

Hieronder een overzicht van alle merken van Casca-traprenovatie.

Lees meer

Overzettreden


Overzettreden zijn voorgevormde treden met een aangelaste neus. De neushoogte is voldoende om de bestaande trede af te dekken met genoeg ruimte om ook de onderzijde van de neus te bekleden.  

 

a = breedte van de dubbeltrede

i = hoogte van de neus

Lees meer

Open trap bekleden


Open trappen bekleden kan ook en staat bijzonder fraai.

Is het van belang dat uw trap open blijft voor het ruimtelijke effect of lichtinval? Bekleed de treden dan rondom. U spaart een stootbord uit maar heeft een extra decorplaat nodig voor de onderzijde en een afdekkap aan de achterzijde.

Lees meer

Traprenovatie Doe Het Zelf - zelf trap bekleden

Een nieuwe trap in 5 stappen.

zelf trap bekleden is prima mogelijk.  Casca-traprenovatie levert alle losse onderdelen. Voor traprenovatie doe het zelf is goed en scherp gereedschap wel gewenst voor deze hoogwaardige traprenovatie onderdelen. Losse overzettreden, stootborden, lijm, trapspin, enz.

Lees meer

Traprenovatie kosten

WAT KOST EEN TRAPRENOVATIE?

Voor een goede traprenovatie van een trap met 13 treden, variëren de prijzen tussen € 1400,-  en € 2200,- (zonder wangen, leuningen of verlichting).  Het prijs verschil zit in de vorm van de trap en de te kiezen materialen. Een goedkoper aanbod houdt dat er onderdelen of arbeid weg gelaten wordt.

Een goede traprenovatie houdt in dat de bestaande trap gecontroleerd wordt en aangepast voor aanvang, overzettreden van een goede kwaliteit heeft met stootborden plus onderlatten en een goede/veilige aansluiting op de verdiepingsvloer. 

 

 

Lees meer